H Apple ανακοινώνει σήμερα τι θα κάνει με τα 97 δισ. δολάρια - iefimerida.gr

H Apple ανακοινώνει σήμερα τι θα κάνει με τα 97 δισ. δολάρια

H Apple ανακοινώνει σήμερα τι θα κάνει με τα 97 δισ. δολάρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μέλλον των 97,6 δισ. δολαρίων που έχει μαζέψει από την απίστευτη κερδοφορία του τελευταίου έτους αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η Apple.

Σύμφωνα με την χτεσινή ανακοίνωση, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ μαζί με τον οικονομικό διευθυντή Πίτερ Οπενχάιμερ, θα ανακοινώσουν σήμερα το μεσημέρι (9 AM Ανατολική ώρα) σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη το τι σχεδιάζει η εταιρεία να κάνει με το ρευστό των 97,6 δισ. δολαρίων που έχει συγκεντρώσει.

H Apple συζητά εδώ και μήνες το τι μέλλει γενέσθαι με τα διαθέσιμα που έχει συγκεντρώσει από την αστρονομική κερδοφορία των τελευταίων ετών. Αρκετοί αναλυτές, μάλιστα, έχουν κριτικάρει την αμερικανική εταιρεία καθώς θεωρούν ότι θα έπρεπε να δώσει μέρισμα στους μετόχους της.

Ωστόσο, η Apple -όσο ήταν στο τιμόνι ο Στιβ Τζομπς- απέφευγε να δίνει μέρισμα ή να επενδύει το ρευστό της (εκτός από τοποθετήσεις σε μικρές εταιρείες) καθώς ο Τζομπς θεωρούσε ότι η εταιρεία έπρεπε να είχε μεγάλα ταμειακά διαθέσιμα για την περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά...

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την τηλεφωνική συνδιάσκεψη εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ