Θυσιάσαμε τα κοσμήματα, όχι το σκύλο- Θύματα ληστείας μιλούν στο iefimerida [βίντεο] - iefimerida.gr

Θυσιάσαμε τα κοσμήματα, όχι το σκύλο- Θύματα ληστείας μιλούν στο iefimerida [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ηλικιωμένο ζευγάρι έζησε τον τρόμο όταν ληστές, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, μπήκαν στον σπίτι τους..

Ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν ο Δημ. Καραγκούνης γυρνούσε στο διαμέρισμα του στον Χολαργό, όπου μένει με τη σύζυγό του.

Φθάνοντας στην εξώπορτα, δύο άντρες που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, τον έπεισαν να μπούνμαζί στην πολυκατοικία προκειμένου να κάνουν έλεγχο στα ρολόγια.

Ο κυριος Καραγκούνης όχι μόνο τους επέτρεψε να μπούν στην πολυκατοικία, αλλά τους οδήγησε και στο διαμέρισμά του, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον έλεγχο.

Οι δράστες κάνοντας δήθεν έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του διαμερίσματος, μετακίνησαν το ψυγείο της κουζίνας, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν εκεί τον 73χρονο και τη σύζυγό του.

Ο ένας από τους δύο προφασίστηκε πως πάει να ελέγξει τον πίνακα αλλά στην πραγματικότητα πήγε στο υπνοδωμάτιό τους και άρπαξε τα κοσμήματα. Απο εκείνο το σημείο και μετά, οι δυο συνταξιούχοι κατάλαβαν οτι είχαν να κάνουν με ληστές.. αλλά ήταν αργά..

Αν αντιδρούσαν μπορούσαν να τους χτυπήσουν. Σκέφτηκαν να βάλουν μέσα το σκυλί. Αλλά στην ιδέα και μόνο ότι με ένα μαχαίρι θα μπορούσαν να σκοτώσουν τον αγαπημένο τους σκύλο, προτίμησαν να μην αντιδράσουν και να προσποιηθούν ότι τους έχουν εξαπατήσει. Για να αποφύγουν τα χειρότερα...

Μόλις οι ληστές άρπαξαν τα κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά φυσικά ήταν ήδη αργά. Οι δυο μελαχρινοί, πιθανώς Ρομά, είχαν εξαφανιστεί..

Δείτε στο βίντεο του iefimerida την αφήγηση του Δημ. Καραγκούνη:

Το σκυλί του ζεύγους των ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών.

Θυσιάσαμε τα κοσμήματα, όχι το σκύλο- Θύματα ληστείας μιλούν στο iefimerida [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Θυσιάσαμε τα κοσμήματα, όχι το σκύλο- Θύματα ληστείας μιλούν στο iefimerida [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ