Η απίστευτη ατάκα της πριγκίπισσας Μαίρης για τον σύζυγό της - iefimerida.gr

Η απίστευτη ατάκα της πριγκίπισσας Μαίρης για τον σύζυγό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας είναι γνωστή για τις απίστευτες ομιλίες της σε αξιωματούχους ενώ εμπνέει μερικούς από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο όταν είναι στο πόντιουμ του ομιλητή.

Φαίνεται, όμως, πως κράτησε μερικές από τις καλύτερες ατάκες της για τα 50α γενέθλια του συζύγους της, πρίγκιπα Φρέντερικ.

Φορώντας ένα εκπληκτικό χρυσό φόρεμα, η μητέρα 4 παιδιών, απευθύνθηκε με άνεση στον «άντρα» της προτού μοιραστεί μερικά ξεκαρδιστικά αστεία με τους φίλους και την οικογένειά του.

Η ομιλία της ξεκίνησε με μια λεπτομερή λίστα με τα πιο αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του: την ικανότητά του να κάνει τους άλλους να νιώθουν άνετα, να είναι ένας επιτυχημένος ηγέτης και να προάγει την ισότητα ενώ είναι ένα είδος προστατευτικού πατέρα.

A post shared by HRH Crown Princess Mary (@hrhprincessmaryofdenmark) on May 26, 2018 at 12:29pm PDT

«Είμαι τόσο χαρούμενη που βρέθηκες στο δρόμο μου και που τολμήσαμε να ερωτευτούμε ο ένας τον άλλον όχι μόνο για μια στιγμή, αλλά για μια ζωή» είπε με αγάπη.

A post shared by HRH Crown Princess Mary (@hrhprincessmaryofdenmark) on May 26, 2018 at 2:56pm PDT

Λίγο αργότερα ανέφερε πως γελάει δυνατά με τα δικά του αστεία και πως είναι «Mamil». «Το Mamil αντιπροσωπεύει έναν μεσήλικα άντρα με λύκρα που ανεβαίνει σε πανάκριβα αγωνιστικά ποδήλατα φορώντας επαγγελματική στολή που περιλαμβάνεται από ολόσωμη φόρμα που αγκαλιάζει το σώμα» είπε. Και συνέχισε αστειευόμενη: «Οι απόψεις διίστανται ως προς το αν το λύκρα και οι άντρες άνω των 40 ετών πάνε μαζί. Αλλά, αγάπη μου, είσαι τόσο κομψός με λύκρα».

A post shared by HRH Crown Princess Mary (@hrhprincessmaryofdenmark) on May 26, 2018 at 2:17pm PDT

Η 46χρονη ανέφερε ακόμη πως όταν τον είδε για πρώτη φορά να αλλάζει από σορτς και ένα μπλουζάκι σε επίσημη ενδυμασία, σκέφτηκε: «Πραγματικά τα κατάφερα εξαιρετικά στην επιλογή μου».

A post shared by HRH Crown Princess Mary (@hrhprincessmaryofdenmark) on May 26, 2018 at 6:54pm PDT

Όταν η πριγκίπισσα Μαίρη αναφέρθηκε στην αγάπη των παιδιών του προς αυτόν, ο Φρέντερικ σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ