Μετέφερε 156 κιλά χασίς και ούτε τα έκρυψε! - iefimerida.gr

Μετέφερε 156 κιλά χασίς και ούτε τα έκρυψε!

χασίς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε στον κόπο να κρύψει τις μεγάλες ποσότητες χασίς που μετέφερε από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, δεν μπήκε ένας 33χρονος άνδρας.


Το αυτοκίνητό του ήταν γεμάτο από σάκους με κάνναβη, που είχε τοποθετήσει ακόμη και στη θέση του... συνοδηγού! Ο 33χρονος Έλληνας κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, που τον είδαν να κινείται προσεκτικά στην Σαγιάδα της Θεσπρωτίας και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Μια ματιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ήταν αρκετή για να του φορέσουν χειροπέδες!

Στο πορτ μπαγκάζ αλλά και στην καμπίνα επιβατών υπήρχαν πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 140 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 156 κιλών και 670 γραμμαρίων! Ο 33χρονος ανακρίνεται για να αποκαλύψει σε ποιους θα παρέδιδε τα ναρκωτικά και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ