Την βίασαν, την περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαψαν ζωντανή - iefimerida.gr

Την βίασαν, την περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαψαν ζωντανή

Oksana Makar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη και διχασμένη είναι η κοινή γνήμη στην Ουκρανία μετά το πρόσφατο αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν δύο συμπολίτες τους, οι οποίοι αφού πρώτα βίασαν μία νεαρή γυναίκα, στην συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και την έκαψαν ζωντανή.

Η 18χρονη Οξάνα Μακάρ, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ανδρών, του 23χρονου Μαξίμ Πρισίνικοφ, και του 21χρονου Άρτυον Πογκοσυάν, οι οποίοι την προσκάλεσαν στο διαμέρισμα που έμεναν. Όμως όταν η 18χρονη πήγε εκεί, έζησε τον απόλυτο τρόμο. Αφού χωρίς να καταλάβει τις προθέσεις τους, ήπιε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, στην συνέχεια βιάστηκε κατά συρροή και από τους δύο.

Στην συνέχεια την μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε λάκκο και αφού την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά. Την Οξάνα την βρήκε ζωντανή την επόμενη μέρα ένας άντρας που την άκουσε να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια. Το θύμα κατάφερε να επιβιώσει αλλά τα εγκαύματα που είχε υποστεί ήταν σε τέτοιο βαθμό που οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω.

«Νόμιζα πως δεν θα ζήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Αρχικά φώναζα για βοήθεια όμως δεν με άκουγε κανένας. Στην συνέχεια άρχισα να προσεύχομαι. Νόμιζα πως είχα πεθάνει.» είπε η ίδια σε συνέντευξή της. Οι Ουκρανοί πολίτες οργανώνουν συνεχώς πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας ακόμη και τον ευνουχισμό των δραστών ενώ ορισμένοι βουλευτές ζητούν την έκτακτη επαναφορά της θανατικής ποινής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ