Μια ακόμη διάκριση για τα «χρυσά παιδιά» του e-shop - iefimerida.gr

Μια ακόμη διάκριση για τα «χρυσά παιδιά» του e-shop

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν φανταζόταν την χρυσοφόρο εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, όταν τα δύο αδέρφια Κώστας και Σίμος Μαυροειδής έβαζαν τα πρώτα θεμέλια το 1996, σε ηλικία 22 και 23 ετών αντίστοιχα, μαζί με τον φίλο τους Απόστολο Αποστολάκη.

e-shop.gr, που ξεκίνησε απ το υπόγειο της οδού Πλαταιών στο Μαρούσι (στην πολυκατοικία που διέμενε η οικογένεια Μαυροειδή), καταφέρνει για 4η συνεχή χρονιά να διακριθεί με τον τίτλο τουesΣήμερα, 15 χρόνια μετά, η επιτυχία του E-shop of the Year στον θεσμό των Technology Excellence Awards που διοργανώνουν το Pc Magazine και Τ3. Η ανάδειξη της -hop.gr, ως κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα προήλθε από την ψηφοφορία των χρηστών κατά τη διάρκεια Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2011, ενώ η συμμετοχή στην ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε με χρήση συγκεκριμένης online πλατφόρμας.

«», Οι τρεις εμπνευστέςμολονότι σπούδαζαν πολιτικοί μηχανικοί, θα μοιραστούν το κοινό τους πάθος για την τεχνολογία που τους κάνει αμέσως αχώριστους φίλους. Έτσι, αποφοιτώντας από το Πολυτεχνείο το 1996, οι τρεις νεαροί θα ξεκινήσουν να χτίζουν τα θεμέλια τα e-shop, που σάρκα και οστά θα πάρει στα τέλη του 1998.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ