Αδελφή Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Είπα στους γιατρούς «βγάλτε του τα σωληνάκια» - iefimerida.gr

Αδελφή Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Είπα στους γιατρούς «βγάλτε του τα σωληνάκια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλεξάνδρα Αγγελίδη, η αδελφή του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη που έπεσε θύμα τροχαίου την παραμονή των Χριστουγέννων και εξακολουθει να νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης και να προσπαθει να κερδίσει πίσω τη ζωή του μετά από τα σοβαρά χτυπήματα, μίλησε στο "Tatiana live".

Η Αλεξάνδρα μίλησε για τον Γολγοθά της οικογένειά της στο παρελθόν, καθώς η μητέρα της ήταν σε κώμα για 15 χρόνια, μετά από σοβαρό ατύχημα.

«Ήταν χειρότερα αυτή τη φορά. Τότε ήμασταν δυο. Είχε ο ένας τον άλλον. Ήταν και ο μπαμπάς μας βέβαια. Ήταν χειρότερα, επειδή ήξερα τι θα γίνει, ήταν αυτό που φοβόμουν. Έλεγα όχι πάλι έτσι. Όχι πάλι αυτό. Μου είπαν ότι μπήκα μέσα και είπα στους γιατρούς “τραβήξτε του τα σωληνάκια αν είναι να μείνει σαν τη μαμά μου”. Βέβαια οι γιατροί δεν ήξεραν τι έλεγα», είπε ανάμεσα σε άλλα..

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ