Ραντεβού Παπανδρέου-Παπαδήμου στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Ραντεβού Παπανδρέου-Παπαδήμου στο Μαξίμου

Ραντεβού Παπανδρέου-Παπαδήμου στο Μαξίμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα το απόγευμα στις 5 στο Μαξίμου ενώ χθες, ο Παπανδρέου υπό τη ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς συναντήθηκε στο Στρασβούργο με τον σοσιαλιστή υποψήφιο για το προεδρικό αξίωμα της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργανώνει ο «Νουβέλ Ομπσερβατέρ» με την ευκαιρία των γαλλικών προεδρικών εκλογών, και κατά την συζήτηση που είχαν, ο Γιώργος Παπανδρέου, ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Θέλουμε μια προοδευτική και σοσιαλιστική Ευρώπη.Το θέμα, είναι να αλλάξει η συντηρητική πλειοψηφία στην Ευρώπη, η οποία απέτυχε στη διαχείριση της κρίσης, αλλά και να δώσει νέα πνοή στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φρανσουά Ολάντ ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπανδρέου για την παρουσία του στη Γαλλία και τη στήριξή του και πρότεινε να έχουν συχνή επαφή, λόγω και της παρουσίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Ο Γάλλος πολιτικός εξέφρασε επίσης την πλήρη υποστήριξή του στην προσπάθεια της Ελλάδας να βγει από την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ