Stoiximan.gr Basket League: Ωρα... πρόκρισης ή ισοφάρισης στα προημιτελικά - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ωρα... πρόκρισης ή ισοφάρισης στα προημιτελικά

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμη η σημερινή δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας πήραν την Τετάρτη εύκολα ή δύσκολα τη νίκη και απέχουν άλλη μια από τα ημιτελικά, αλλά σήμερα δοκιμάζονται μακριά από το «σπίτι» τους.

Στις 16:00 διεξάγονται δύο παιχνίδια. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (COSMOTE Sport 4), που προηγείται με 1-0 μετά το 78-74 της Τετάρτης. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα σε αντίθεση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν θα έχει διαθέσιμο τον τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα. Την ίδια ώρα, ο Κολοσσός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (ΕΡΤ1), που μετά το 96-65 θέλει να κάνει το 2-0 για να προκριθεί. Οι δύο ομάδες δεν έχουν απουσίες, με τους «πράσινους» ως γνωστόν να έχουν αφήσει εκτός ρόστερ για τα playoffs τους Ντένμον, Γκέιμπριελ και Πέιν.

Στις 18:00 η Κύμη υποδέχεται τον Ολυμπιακό (ΕΡΤ1) τρεις μέρες μετά την παραλίγο μεγάλη έκπληξη στο ΣΕΦ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν πολύ δύσκολα με 78-75. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει και πάλι στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ωστόσο ο Μπράιαν Ρόμπερτς ακολούθησε την αποστολή παρά το σφίξιμο στη μέση στο προηγούμενο ματς. Στις 20:00 το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα (ΕΡΤ2) με τους Αχαιούς να έχουν προβάδισμα μετά το 75-70 της Τετάρτης.

Εφόσον χρειαστούν τρίτα ματς για να κριθεί η πρόκριση, θα γίνουν τη Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 16:00 Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)
  • 16.00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (CosmpoteSport1)
  • 18.00 Κύμη - Ολυμπιακός (ΕΡΤ1)
  • 20.00 Λαύριο - Προμηθέας Πατρών (ΕΡΤ1)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ Stoiximan.gr Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ