Επίθεση Ντόρας σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τους μικροομολογιούχους - iefimerida.gr

Επίθεση Ντόρας σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τους μικροομολογιούχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιτέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με το θέμα των ιδιωτών ομολογιούχων που επλήγησαν από την διαδικασία του PSI αλλά κυρίςω για την απροθυμία των δλυι μεγάλων κομμάτων να ασχοληθούν με την αποκατάσταση τους.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «δεν μπορούμε να προδώσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν και αγόρασαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εμπαιγμό των μικροομολογιούχων». Το θέμα της αναπλήρωσης των απωλειών, τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, είναι θέμα του ελληνικού κράτους και της χώρας.

Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, αλλά και όλοι ξέρουμε ποιες είναι οι αποφάσεις του Eurogroup, τις οποίες κανείς δεν μπορεί να προσπερνά», ενώ πρόσθεσε ότι οι δημόσιες αναφορές στο θέμα δεν βοηθούν, όταν υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων, το οποίο είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ