Άγρια κόντρα μεταξύ Καμίνη και αντιρατσιστικών οργανώσεων - iefimerida.gr

Άγρια κόντρα μεταξύ Καμίνη και αντιρατσιστικών οργανώσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση δέχεται ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από αντιρατσιστικές οργανώσεις που σκόπευαν να κάνουν αύριο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και συναυλία στον άγιο Παντελεήμονα, ενώ έντονη ήταν η αντίδραση και του ΚΚΕ

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή επιτίθεται κατά του Δημάρχου Αθηναίων, γιατί ο τελευταίος ζήτησε τη γνώμη της ΕΛ.ΑΣ. και γιατί αρνείται να δώσειο ρεύμα για την διεξαγωγή της συναυλίας. Στην ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό κατηγορούν τον Γιώργο Καμίνη πως «με τέτοιες απαγορεύσεις δεν προστατεύονται οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αλλά δίνεται κάλυψη στους φασίστες», επιμένουν πως όλες οι προηγούμενες εκδηλώσεις τους ήταν ειρηνικές και κοινοποιούν πως απορρίπτουν την πρόταση Καμίνη να γίνει η εκδήλωση στην πλατεία Κοτζιά. Παράλληλα αναφέρουν πως το αντιναζιστικό συλλαλητήριο θα γίνει αρχικά με συγκέντρωση το Σάββατο 17 Μάρτη στα Προπύλαια στις14.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα στις 16.00 που θα την υποστηρίξουν τεχνικά με δικά τους μέσα.
Επίσης έντονη φρασεολογία κατά του δημάρχου Γιώργου Καμίνη χρησιμοποίησε και ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανταρσίας στις γειτονιές» Πέτρος Κωνσταντίνου, ο οποίος κατηγόρησε τόσο τον Δήμαρχο Αθηναίων όσο και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη πως «κάνουν πλάτες στις νεοναζιστικές συμμορίες του Αγίου Παντελεήμονα»
Και το ΚΚΕ επιτίθεται σε ανακοίνωσή του στον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος σύμφωνα με το ΚΚΕ, πρωτοστατεί σε αυτή την άθλια συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση πως «έχει βαριές ευθύνες για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας γιατί υπηρέτησε και υπηρετεί την πολιτική των κυβερνήσεων που δημιούργησαν αφόρητες συνθήκες ζωής και εργασίας για τους κατοίκους του κέντρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ