Ελεγχο των έργων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, προανήγγειλε ο Βορίδης - iefimerida.gr

Ελεγχο των έργων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, προανήγγειλε ο Βορίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης έκανε λόγο για προκλητική και άθλια μεθόδευση από την πλευρά της κυβερνητικής πλειοψηφίας η οποία κατασκευάστηκε κακότεχνα και γι’ αυτό γκρεμίστηκε.

Μάλιστα ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι η υπόθεση αυτή θα ελεγχθεί από την επόμενη Βουλή με την επόμενη σύνθεση της προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας ότι αν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση θα ελέγξει τα έργα και τις ημέρες του ΣYΡΙΖΑ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ κύριοι του ΣYΡΙΖΑ με βάση τα όσα είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος ; Να αποκαλύψουμε το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών χωρίς ενδείξεις και χωρίς πράξεις κατά το πόρισμα της πλειοψηφίας. Συγκλονιστικό μένει άφωνος κάνεις.

Φανταστείτε να είχατε βρει και κάτι κατά του Γεωργιάδη αυτά θα μας λέγατε σήμερα εδώ; Θα λέγατε για την αναρμοδιότητά ενώ θα είχατε βρει το μεγαλύτερο σκάνδαλο και η μεγαθυμία σας θα σας οδηγούσε να λέγατε όχι είναι αναρμόδια η βουλή να πάμε αλλού;

Είναι προκλητική η μεθόδευση σας, είναι προφανές αυτό που κάνετε γι’ αυτό είναι και άθλια η μεθόδευση σας, κατασκευάστηκε κακότεχνα και γι’ αυτό και γκρεμίστηκε και γι’ αυτό και είστε εκτεθειμένοι και γι’ αυτό στην πραγματικότητα ελέγχεστε.

Συνεδριάσατε 30 ώρες για διαδικαστικά ζητήματα, είναι μία επιτροπή μνημειώδης. Επι 30 ώρες συζητούσε το πως θα διοργανώσετε τις εργασίες της επιτροπής και είναι ζήτημα αν εργάστηκε η επιτροπή 3 ώρες πραγματικά, τις επόμενες 27 συζητούσε την οργάνωση των εργασιών της .

Πως θα παραπέμπατε πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς με τρεις ψευδομάρτυρες με κουκούλες;

Για να μη σκάσει πλήρως η σκευωρία στα μούτρα σας νομίζατε ότι θα το γλιτώσετε με την απόκρυψη. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει πλήρως τα συμπεράσματά του, ξέρει ότι δεν αποτολμήσατε στο μεγάλο σκάνδαλο καν να διερευνήσετε την υπόθεση.

Πίσω έχει αχλάδα την ουρά. Έχει υιοθετήσει μία άθλια και σκανδαλώδη μεθόδευση από την πρώτη στιγμή με αναγγελία Τσίπρα σε ανύποπτο χρόνο, με παρέμβαση Τζανακόπουλου μετά το συλλαλητήριο, με προαναγγελία όλης της διαδρομής της υποθέσεως από τον κ. Παπαγγελόπουλο. Κύριοι της πλειοψηφίας συμπράξατε σε αυτή την μεθόδευση αφού δεν επιτρέψατε να εξεταστούν μάρτυρες και να προσκομιστούν στοιχεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάκης Βορίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ