Τρίζει στο δόντι, αλλά είναι μαλακό. Γευστικό αυτό το ψητό κολοκύθι με αρωματικά και παρμεζάνα.
Υλικά
- 4 φρέσκα κολοκυθάκια
- 1/2 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- Θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, αλάτι
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Ανάψτε το γκριλ στο φούρνο σας
- Σε ένα μπολάκι αναμείξτε την τριμμένη παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, τον ξηρό βασιλικό, τα ψιλοκομμένα σκόρδα, αλάτι και πιπέρι
- Κόψτε τα κολοκύθια σε βραχάκια, ραντίστε τα με ελαιόλαδο και ρολάρετε στο μείγμα
- Τοποθετήστε τα στο γκριλ και ψήστε τα για 15 λεπτά, ανεβάστε λίγο τη σχάρα για 2-3 λεπτά ώστε να ροδίσουν καλά
- Ρίξτε μαϊντανό από πάνω και σερβίρετε
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο