Βραχάκια κολοκύθι με παρμεζάνα - iefimerida.gr

Βραχάκια κολοκύθι με παρμεζάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίζει στο δόντι, αλλά είναι μαλακό. Γευστικό αυτό το ψητό κολοκύθι με αρωματικά και παρμεζάνα.

Υλικά

  • 4 φρέσκα κολοκυθάκια
  • 1/2 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • Θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, αλάτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο μαϊντανό
Βραχάκια κολοκύθι με παρμεζάνα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε το γκριλ στο φούρνο σας
  • Σε ένα μπολάκι αναμείξτε την τριμμένη παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, τον ξηρό βασιλικό, τα ψιλοκομμένα σκόρδα, αλάτι και πιπέρι
  • Κόψτε τα κολοκύθια σε βραχάκια, ραντίστε τα με ελαιόλαδο και ρολάρετε στο μείγμα
  • Τοποθετήστε τα στο γκριλ και ψήστε τα για 15 λεπτά, ανεβάστε λίγο τη σχάρα για 2-3 λεπτά ώστε να ροδίσουν καλά
Βραχάκια κολοκύθι με παρμεζάνα | iefimerida.gr 1
  • Ρίξτε μαϊντανό από πάνω και σερβίρετε
Βραχάκια κολοκύθι με παρμεζάνα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή βραχάκια κολοκυθι παρμεζάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ