Είναι η κλασική frittata, κάτι σαν πίτα στο τηγάνι, ελαφριά και γευστική.
Ιδανική σαν πιάτο καλοκαιριού για όσους κάνουν δίαιτα.
Υλικά
- 1/2 σακουλάκι σπανάκι baby
- 1 κρεμμύδι
- Λίγα φύλλα δυόσμο
- 8 αυγά
- 1 ποτηράκι γάλα
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, λίγο κουκουνάρι, λίγο μπούκοβο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με ελαιόλαδο
- Ρίξτε το σπανάκι, κομμένο χοντρά και ροδίστε ξανά για λίγο
- Σε μπολ χτυπήστε καλά τα αυγά -Ρίξτε το γάλα, το κουκουνάρι, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι
- Ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι, μέτρια φωτιά -Μη σπάτε την frittata
- Κάντε ανοίγματα στο τηγάνι για να ψηθεί το μείγμα, αλλά μην σπάτε το σύνολο
- Ετοιμη!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο