Thomas Cook: Αυξημένη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Thomas Cook: Αυξημένη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα

Ανοίγει 15 νέα ξενοδοχεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανική εταιρία ταξιδίων Thomas Cook, που ιδρύθηκε το 1841 και είναι πρωτοπόρος στα οργανωμένα πακέτα διακοπών, ανακοίνωσε ότι η ζήτηση για διακοπές σε Τουρκία, Ελλάδα και Αίγυπτο θα την βοηθήσουν να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τη μελλοντική της ανάπτυξη, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει έως 15 νέα ξενοδοχεία έως το επόμενο καλοκαίρι υπό την επωνυμία Cook's Club, μια πιο οικονομική εκδοχή της αλυσίδας Casa Cook.

Η κίνηση αυτή έρχεται την ώρα που η εταιρία εγκαταλείπει το εμπορικό σήμα Club 18-30, που έγινε συνώνυμο των φθηνών πακέτων διακοπών -συνήθως με υψηλή κατανάλωση αλκοόλ- για νεαρούς Βρετανούς, προκειμένου να επικεντρωθεί σε πελάτες που αναζητούν ένα πιο σοφιστικέ στυλ διακοπών.

Αναλυτές αναμένουν κατά μέσο όρο η Thomas Cook να ανακοινώσει λειτουργικά κέρδη 352 εκατ. λιρών για το 12μηνο έως τις 30 Σεπτεμβρίου, ποσό που θα αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 7% σε σχέση με τα αποτελέσματα της προηγούμενης ετήσιας χρήσης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Thomas Cook ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ Cook's Club
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ