«Μακάρι να ήμουν ένας κοινός θνητός» - iefimerida.gr

«Μακάρι να ήμουν ένας κοινός θνητός»

Χάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δυσκολία που αντιμετωπίζει να βρει γυναίκα να αγαπήσει, εξαιτίας της καταγωγής του, εξομολογήθηκε νεαρός πρίγκιπας σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CBS.

Όπως παραδέχτηκε ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι, μπορεί η επικρατούσα άποψη να είναι ότι επειδή έχει βασιλικό αίμα θα έχει δεκάδες γυναίκες να τρέχουν πίσω του, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να βρει γυναίκα να αγαπήσει και νιώθει μόνος.

Μιλώντας κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Καραϊβική και τη Βραζιλία, όπου πήγε στο πλαίσιο του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, απάντησε στην ερώτηση αν η βασιλική ζωή που ζει μοιάζει με παραμύθι, με ένα αυθόρμητο «καθόλου», ενώ δεν δίστασε να πει πως το πρωτόκολλο είναι αυτό που του επιβάλλει τι να κάνει σε μεγάλο κομμάτι της ζωής του, το οποίο ευχαρίστως θα χάριζε σε όποιον θα ήθελε να το αναλάβει.

«Υπάρχουν φορές που τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου Γουίλιαμ θα θέλαμε να ήμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι. Βρισκόμαστε στη θέση αυτή, οπότε θα πράξουμε ό,τι πρέπει για τους ανθρώπους και ιδίως για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ετσι απλά θα το κάνουμε» πρόσθεσε.

«Μακάρι να ήμουν ένας κοινός θνητός» | iefimerida.gr 0

Τελευταία γνωστή σχέση του 27χρονου πρίγκιπα ήταν με την Τσέλσι Ντέιβι, με την οποία ωστόσο χώρισε, διαψεύδοντας εκείνους που τους ήθελαν να ετοιμάζουν γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας Πρίγκιπας σχέση αγάπη Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ