Μια ξεχωριστή μπάλα για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας -Με τους 137 σκόρερ της διοργάνωσης - iefimerida.gr

Μια ξεχωριστή μπάλα για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας -Με τους 137 σκόρερ της διοργάνωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) ανακοίνωσε ότι τα ονόματα 137 παικτών, οι οποίοι σκόραραν στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου θα αναγράφονται στην Nike Ordem V, την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στον 137ο τελικό της διοργάνωσης.

Η απόφαση αυτή της FA εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Ball For All", για να τιμηθούν παίκτες από το έκτο επίπεδο της National League μέχρι την Premier League, οι οποίοι «χρίστηκαν» σκόρερ στην τρέχουσα σεζόν του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στα ονόματα αυτά περιλαμβάνονται αντιπροσωπευτικοί σκόρερ από κάθε γύρο της διοργάνωσης, αρχής γενομένης από τον επιπλέον προκριματικό γύρο, μέχρι τους ημιτελικούς, ενώ περιέχουν και μια επιλογή από τα πλέον αξέχαστα και κρίσιμα γκολ της σεζόν.

Κάποια από τα ονόματα που θα αναγράφονται στην μπάλα του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας είναι τα εξής:

- Λίαμ Πούλεν, του οποίου το γκολ στον επιπλέον προκριματικό γύρο ήταν το πρώτο στην Ιστορία της Τσίπινγκ Σόντμπερι Τάουν στη διοργάνωση.
- Νόα Κιτς, του οποίου το γκολ στον τέταρτο προκριματικό γύρο βοήθησε την Τρούρο Σίτι να γίνει η πρώτη ομάδα από την Κορνουάλη που έφτασε στον Α΄ γύρο της διοργάνωσης από το 1969.
- Γουίλ Γκριγκ, του οποίου το γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των «16» χάρισε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση στη Γουίγκαν, ομάδα της League One (σ.σ. Γ΄ κατηγορία), με σκορ 1-0.
- Αλέξις Σάντσες και Γουίλιαν, οι οποίοι σημείωσαν αποφασιστικά γκολ για τους φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ