Νέα συνεργασία Σκορτσέζε - Ντι Κάπριο - iefimerida.gr

Νέα συνεργασία Σκορτσέζε - Ντι Κάπριο

Μάρτιν Σκορτσέζε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πέμπτη φορά στην καριέρα του, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα βρεθεί υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μάρτιν Σκορτσέζε, για την ταινία «The Wolf of Wall Street», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Η ταινία είναι ουσιαστικά η κινηματογραφική μεταφορά της αυτοβιογραφίας του επιτυχημένου χρηματιστή Τζόρνταν Μπελφορτ, ο οποίος έζησε μια έντονη ζωή, εθίστηκε στα ναρκωτικά, έμπλεξε με ιερόδουλες και τελικά μπήκε φυλακή για ασφαλιστική απάτη και ξέπλυμα χρήματος, τη δεκαετία του '90.

Ο Σκορτσέζε και ο Ντι Κάπριο - οι οποίοι στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί στις ταινίες «Gangs of New York», «The Aviator», «The Departed» και «Shutter Island»- έχουν στα σκαριά την εν λόγω ταινία από το 2007, ωστόσο τώρα οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων της, που θα γίνουν στη Νέα Υόρκη.

Την προσαρμογή του σεναρίου έχει κάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ συγγραφέας και παραγωγός Τέρενς Γουίντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ