Κουτρουμάνης: «Το ύψος των συντάξεων θα επανεξεταστεί, εάν...» - iefimerida.gr

Κουτρουμάνης: «Το ύψος των συντάξεων θα επανεξεταστεί, εάν...»

Κουτρουμάνης: «Το ύψος των συντάξεων θα επανεξεταστεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό την εκπλήρωση ορισμένων προϋποθέσεων, δε θγα θιγούν οι συντάξεις, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, επισημαίνοντας όμως παράλληλα πως σε διαφορετική περίπτωση το ύψος τους θα επανεξεταστεί.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξήγησε ότι εάν εφαρμοσθούν τα μέτρα και δεν επιμείνει η ανεργία στα υψηλά ποσοστά μαζί με την ύφεση, οι συντάξεις δεν θα περικοπούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επανεξεταστεί και το ύψος των συντάξεων.

Ο κ. Κουτρουμάνης σημείωσε επίσης πως δεν έχουν υποστεί καμία μείωση στις συντάξεις τους ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ, επανέλααβε πως «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία» και ότι «είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μικρότερο μισθό, παρά καθόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ