Στέλιος Κουδουνάρης: Η έκπληξη που έκρυβε το εντυπωσιακό σόου για τα 10 χρόνια στο χώρο της μόδας - iefimerida.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: Η έκπληξη που έκρυβε το εντυπωσιακό σόου για τα 10 χρόνια στο χώρο της μόδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στο διατηρητέο κτίριο «Β» στην οδό Πειραιώς 260, τμήμα του πρώην εργοστασίου επίπλων Τσαούσογλου που χρησιμοποιείται από το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου και το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό.

Επώνυμες Αθηναίες, δροσερές παρουσίες της showbiz, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού, φορώντας επίσημο ένδυμα (στις περισσότερες περιπτώσεις κομμάτια από συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη), έδωσαν το παρών την Τετάρτη 9 Μαίου σε μία λαμπερή βραδιά που επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη.

Με ένα εντυπωσιακό show ευρωπαικών προδιαγραφών, o Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε τα 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας του στο χώρο της μόδας. Δέκα χρόνια αφιερωμένα στη γυναίκα που καθημερινά διεκδικεί την ταυτότητά της. Δέκα χρόνια δημιουργίες για τη γυναίκα που δεν καλουπώνεται στους κανόνες της κάθε εποχής.

Η έκπληξη που έκρυβε το εντυπωσιακό σόου για τα 10 χρόνια του Στέλιου Κουδουνάρη στο χώρο της μόδας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ