Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτέλους ο καιρός έχει ανοίξει και όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά μας ρούχα από τις ντουλάπες.

Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τα 5 σατέν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σκεπτόμενοι όμως τα καλοκαιρινά υφάσματα, σίγουρα ο νους σας δε θα πάει στα σατέν κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, αλλά χάρη στην επιστροφή του στυλ των ‘90, το σατέν έχει γίνει το ύφασμα της σεζόν.

Λαμπερό, γυαλιστερό και εξαιρετικά απαλό στο δέρμα, μπορεί να έχετε ήδη προσέξει πως κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους στις αναρτήσεις των fashionistas στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με όλους τους σχεδιαστές και τα μοντέλα να επιδιώκουν μοναδικές εμφανίσεις με σατέν κομμάτια.

Μια κολακευτική προσθήκη σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους τρόπους για να φορέσουμε το ύφασμα της εποχής που όλες πρέπει να έχουμε:

Ασύμμετρο σατέν φόρεμα, 50 ευρώ, Mango

Ένα σατέν φόρεμα είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια που ποτέ δεν φεύγουν από την μόδα και υπόσχεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας ρούχα κι αυτή τη σεζόν.

Ένα αντικείμενο που υπόσχεται να αναδείξει το στυλ σας, το συγκεκριμένο φόρεμα από το Mango έχει ένα σχέδιο σε ευθεία γραμμή, με λεπτές σταυρωτές τιράντες στο πίσω μέρος και ένα ενδιαφέρον ασύμμετρο ποδόγυρο.

Φορέστε το για τις βραδινές σας εξόδους με ένα ζευγάρι τακούνια ή μπότες για να προσθέσετε μια πιο ανδρόγυνη πινελιά στο λουκ σας.

Σατέν πουά, μίντι φούστα, 50 ευρώ, Topshop

Οι μίντι φούστες είναι ένα ευπροσάρμοστο κομμάτι για την άνοιξη και το καλοκαίρι και μπορούν να φορεθούν (ανάλογα με την συνολική εμφάνιση) είτε σε έναν γάμο είτε στο γραφείο.

Μία από τις ομορφότερες είναι αυτή η πουά φούστα από το Topshop που κάθετε ακριβώς στη μέση και έχει τελειώματα φρου-φρου.

Είναι καλύτερα να φορεθεί με ένα μαύρο μπλουζάκι από μέσα και ένα ζευγάρι mules.

Σατέν μπλουζάκι με V λαιμόκοψη, 15 ευρώ, H&M

Εάν είστε από εκείνες τις κοπέλες που δεν μπορούν να αποχωριστούν το τζιν παντελόνι τους ακόμη και το καλοκαίρι, αυτή η μπλούζα θα αποδειχτεί ανεκτίμητη.

Ο τέλειος τρόπος για να βγείτε για έναν πρωινό καφέ ή για ένα ποτό το βραδάκι, αυτό το σατέν μπλουζάκι θα αναδείξει το τζιν παντελόνι σας.

Ένα μοναδικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας και μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο, κρεμ, μπλε και κόκκινο.

Σατέν ψηλόμεσο παντελόνι Stella McCartney, 660 ευρώ, Matches Fashion

Μπορεί να είναι ο πιο προφανής τρόπος για να ακολουθήσετε κι εσείς αυτή την τάση, αλλά αν ψάχνετε για ένα κομμάτι που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, αυτό το σατέν παντελόνι είναι η καλύτερη επιλογή.

Φτιαγμένο από σατέν ύφασμα με κρεμ ρίγες, αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι της Stella McCartney θα αναδείξει τα πόδια σας και θα τονίσει την μέση σας με την ελαστική ζώνη.

Φορέστε το για μια βραδινή έξοδο με ένα μπλουζάκι με λεπτές τιράντες και λαμπερά αξεσουάρ.

Σατέν πέδιλα πλατφόρμες, 35,95 ευρώ, Zara

Μπορεί να μην έχετε φορέσει σατέν παπούτσια από την εποχή που πηγαίνατε μπαλέτο, αλλά τα σατέν υποδήματα μπορεί να είναι πολύ ελκυστικά.

Αποδεικνύοντας πως το σατέν πρέπει να είναι και στα πόδια σας αυτή τη στιγμή, αυτές οι πλατφόρμες όχι μόνο φαίνονται υπέροχες, αλλά είναι και εξαιρετικά άνετες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ