Ποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν στο «Dancing with the Stars 3»; - iefimerida.gr

Ποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν στο «Dancing with the Stars 3»;

Ποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν στο «Dancing with the Stars 3»;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O χρόνος μετρά αντίστροφα για το «Dancing with the stars 3», η πρεμιέρα του οποίου, το πιο πιθανό είναι να γίνει στις αρχές Απριλίου. Ποιοι είναι, όμως, οι εγχώριοι celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχουν στην εκπομπή;

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή είναι η Λάουρα Νάργες, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Νικολέτα Ράλλη.

Ποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν στο «Dancing with the Stars 3»; | iefimerida.gr 0

Πρόταση για το show έχει δεχτεί ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, η Μαρία Φραγκάκη, ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Σπύρος Σούλης και ο Μάρκος Σεφερλής.

Θετικές στο ενδεχόμενο να χορέψουν είναι η Δούκισσα Νομικού με την Έλενα Παπαβασιλείου που έχουν δεχτεί πρόταση και είναι πολύ πιθανό να πουν το «ναι»

Ποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν στο «Dancing with the Stars 3»; | iefimerida.gr 1

Τελευταία, έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα των: Βάνας Μπάρμπα, Κρυσταλλίας, Otherview και Ντορέττας Παπαδημητρίου, χωρίς να επιβεβαιώνεται ακόμη ότι μέχρι στιγμής τους έχει γίνει πρόταση.

Ποιοι ετοιμάζονται να χορέψουν στο «Dancing with the Stars 3»; | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ