Κολασμένη γεύση η βάφλα, που σίγουρα δεν ενδείκνυται για δίαιτα, αλλά μια μικρή παρασπονδία μια στις τόσες, ποιος μπορεί να την αρνηθεί;
Το αμυλούχο στρώμα τους με την κυψελώδη μορφή, ζεστό κι αφράτο, γεμίζει με τα αγαπημένα σας υλικά -γλυκά ή αλμυρά- κι έτσι κάθε φορά αποκτάει μια εντελώς διαφορετική γεύση. Η ιστορία της ξεκινάει από τον Μεσαίωνα και συγκεκριμένα από την Αγγλία, όπου θεωρούνταν street food- τις πούλαγαν στους δρόμους οι waferers, οι οποίοι τις έφτιαχναν με δύο μεταλλικές πλάκες.
Σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα με αμέτρητες παραλλαγές ανά τον κόσμο.
Εμείς βρήκαμε τα μέρη που σερβίρουν τις πιο ιδιαίτερες βάφλες και σας τα προτείνουμε. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, συνδυάστε τες με παγωτό- σκέτη απόλαυση!
10 μαγαζιά με «κολασμένες» βάφλες, στο bovary.gr