Χάνει και ο Ναδάλ στο χώμα, του έσπασε το σερί ο Τιμ - iefimerida.gr

Χάνει και ο Ναδάλ στο χώμα, του έσπασε το σερί ο Τιμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάνει και ο Ναδάλ στο χώμα! Ο Ισπανός υπέστη ήττα-σοκ με 0-2 σετ (5-7, 3-6) από τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, στους προημιτελικούς του τουρνουά Open της Μαδρίτης.

Μάλιστα, μετά την απρόσμενη ήττα ο Ναδάλ θα πέσει από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Τιμ, ο οποίος είχε ηττηθεί από τον σημερινό του αντίπαλο στους «8» του τουρνουά «Μόντε Κάρλο» τον περασμένο μήνα, ήταν ο τελευταίος τενίστας που είχε καταφέρει να νικήσει τον Ναδάλ στο χώμα, στο Masters της Ρώμης την περασμένη χρονιά.

Ο Ισπανός προερχόταν από ρεκόρ νικών σε 50 συνεχόμενα σετ, νικώντας την Πέμπτη (10/05) τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Μετά από 2 ώρες αγώνα, όμως, ηττήθηκε από τον Τιμ, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» πέντε φορές το σερβίς του μεγάλου αντιπάλου φτάνοντας δικαιολογημένα στη μεγάλη νίκη.

Ο Αυστριακός, που βρίσκεται στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει αύριο (12/05) στην τετράδα τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Άντερσον

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Ράφαελ Ναδάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ