Ο Αλέξανδος Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου στη Νατάσα Καλογρίδη; [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αλέξανδος Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου στη Νατάσα Καλογρίδη; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαζί στην ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη με προορισμό την ρομαντική Βενετία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Το ζευγάρι δεν έδωσε κοινή συνέντευξη για την σχέση του, αλλά έπαιξε ένα πρωτότυπο θεατρικό on camera, όπου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γνωρίζει υποθετικά για πρώτη φορά την Νατάσα Καλογρίδη και αναλαμβάνει να την βοηθήσει δωρεάν νομικά ώστε να αποκτήσει το... πέμπτο της palazzo.

Στην συνέχεια, ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε συνέντευξη στο Celebrity Travel μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον έρωτά του με την Νατάσα Καλογρίδη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και αν τον ενοχλούν,ο ίδιος αρχικά ανέφερε πως δεν ενοχλείται καθόλου και πως απλά τα προσπερνά.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ».

Οσο για τα όσα δήλωσε η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σχετικά με την Νατάσα Καλογρίδη και πως είναι χαρούμενη που η ηθοποιός μπήκε στην ζωή του πατέρα της, ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε πως τον συγκίνησε η αγάπη της κόρη του και η γενναιοδωρία της.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απάντησε και στο τι στοιχεία του αρέσουν στην Νατάσα Καλογρίδη, αναφέροντας πως είναι τόσα πολλά που θα ήταν άδικο αν διάλεγε ένα από όλα αυτά.

«Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απώλεια της Ζωής Λάσκαρη:

«Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος.»

Στο μεταξύ στη Βενετία σύμφωνα με πληροφορίες στο ταξίδι ο Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν προβλήθηκε στην εκπομπή.

Σε αυτό λοιπόν το κομμάτι η Νατάσα και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκαλύπτουν όλα όσα έγιναν την επόμενη μέρα μετά το πρώτο τους ραντεβού ενώ η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον γνωστό ποινικολόγο τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στη Νατάσα αλλά και τη Νατάσα τι αγάπησε στον Αλέξανδρο…

Τότε ήταν που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συγκινημένος έπιασε το χέρι της Νατάσας και της είπε: «Θέλω να σε έχω στη ζωή μου». Η Νατάσα από την πλευρά της συγκινημένη τον ρώτησε τι εννοεί, για να πάρει απάντηση: «Θέλω να σε έχω γυναίκα μου. Ας ζήσουμε το παρών»…

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έπαιξε το κομμάτι αυτό στην εκπομπή επειδή και οι δυο δεν το επιθυμούσαν και έτσι σεβάστηκε την απόφασή τους. Όταν γύρισαν πλέον στην Αθήνα ο Αλέξανδρος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δώρο στη Νατάσα και ένα μονόπετρο…

Το iefimerida ρώτησε τον διάσημο ποινικολόγο για την πρόταση γάμου και εκείνος την διέψευσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ