Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Ντάνι Αλβες - iefimerida.gr

Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Ντάνι Αλβες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντατική θεραπεία για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα χρειαστεί ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Άλβες, μετά τον τραμαυτισμό του στο γόνατο στη διάρκεια του προχθεσινοβραδινού τελικού κυπέλλου Γαλλίας.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου, πάντως, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι ο παίκτης θα αποθεραπευτεί έγκαιρα και θα ενισχύσει την Εθνική Βραζιλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Λίγο πριν τη λήξη του τελικού με την Λες Ερμπιερζ ο 35χρονος άσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο κι αρχικά εκφράστηκαν ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου.

Ο εκπρόσωπος του Άλβες καθησύχασε τους πάντες, τονίζοντας ότι ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός ώστε να στείλει τον παίκτη στο χειρουργείο και μετά από τρεις εβδομάδες θεραπείας θα είναι πανέτοιμος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Τίτε, αναμένεται να ανακοινώσει την 23μελή αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 Ντάνι Άλβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ