Α1 χάντμπολ: Στον τελικό η ΑΕΚ και Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Α1 χάντμπολ: Στον τελικό η ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους τελικούς της Α1 χάντμπολ των ανδρών προκρίθηκε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ 23-22 του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ.

Η Ενωση θα έχει πλέον τη δυνατότητα να επικεντρωθεί απερίσπαστη στον διπλό τελικό του Challenge Cup με την Ποταϊσα Τούρντα και στη συνέχεια να στρέψει το ενδιαφέρον της στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από το 2013.

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο εξάλεπτο της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή επικράτησε 29-24 στο Δαΐς του ΑΣΕ Δούκα, στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι-οφ της Α1 Ανδρών, και με 2-0 νίκες προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την ΑΕΚ. Αντίθετα, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων θα διεκδικήσει απέναντι στον ΠΑΟΚ την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ χαντμπολ τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ