Γνωστός ηθοποιός, δήλωσε πως πρέπει να πιεί πολύ, προκειμένου να χορέψει - iefimerida.gr

Γνωστός ηθοποιός, δήλωσε πως πρέπει να πιεί πολύ, προκειμένου να χορέψει

Γνωστός ηθοποιός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα συμμετείχε στην εκπομπή Dancing with the Stars, όπου ξεδίπλωσε τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» και παραδέχθηκε πως ποτέ δεν «κυνήγησε» την τηλεόραση ενώ αποκάλυψε πως αν και νικητής του Dancing with the Stars 2, δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του DWTS 3.

Γνωστός ηθοποιός, δήλωσε πως πρέπει να πιεί πολύ, προκειμένου να χορέψει | iefimerida.gr 0

Ο ηθοποιός είπε πως χαίρεται πολύ που η Κάτια Δανδουλάκη θα είναι στην επιτροπή του σόου ενώ παραδέχτηκε πως δεν χορεύει καθόλου στην προσωπική του ζωή αφού ντρέπεται πολύ και προκειμένου να χορέψει, πρέπει να πιεί πολύ.

Το ερώτημα τώρα που δημιουργείται, είναι πώς χόρευε μπροστά σε εκατοντάδες τηλεθεατών, στο Dancing with the Stars, αφού όχι μόνο δεν έδειχνε να ντρέπεται αλλά αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ