H διαχρονική ομορφιά της Κέιτ Μπλάνσετ -Οι εμφανίσεις της από το 1999 - iefimerida.gr

H διαχρονική ομορφιά της Κέιτ Μπλάνσετ -Οι εμφανίσεις της από το 1999

Αp Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 48χρονη Αυστραλή σταρ του σινεμά Κέιτ Μπλάνσετ μαγεύει τα πλήθη στο κόκκινο χαλί με το αξεπέραστο στυλ και το λαμπερό χαμόγελό της.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έχει μάλιστα βραβευτεί ως Style Icon.

«Οι γυναίκες που είναι ο εαυτός τους, που δεν απολογούνται, που ξέρουν πώς φαίνονται και ιδίως αυτές που αισθάνονται ελεύθερες να φορέσουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν και με τον δικό τους τρόπο είναι αληθινά style icons» είχε σημείωσει.

H Kέιτ Μπλάνσετ ό,τι και να φορέσει, είναι πάντα υπέροχη. Εχει μια γοητεία που μαγνητίζει και ένα αριστοκρατικό στυλ που αρέσει σε όλους.

Είναι μια από τις σταρ του Χόλιγουντ που αγαπάμε όχι μόνο για τις κινηματογραφικές της επιτυχίες, αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές. Πάντα σικ, πάντα με χάρη και αριστοκρατική φινέτσα, πάντα συνοδευμένες με το κατάλληλο hair style και τα σωστά αξεσουάρ.

Η ΒΟVARY έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν της Κέιτ Μπλάνσετ και βρήκε τις πιο ωραίες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί από το 1999....

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Κέιτ Μπλάνσετ τα τελευταία είκοσι χρόνια, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίσεις κάννες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ