Η Άνκελα Μέρκελ απαντάει στο twitter μέσω... εκπροσώπου - iefimerida.gr

Η Άνκελα Μέρκελ απαντάει στο twitter μέσω... εκπροσώπου

Η Άνκελα Μέρκελ απαντάει στο twitter μέσω... εκπροσώπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι θέλει να έχει λογαριασμό στο twitter, δεν θέλει να έχει καμία προσωπική εμπλοκή με αυτό, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ και για το λόγο αυτό έχει αναθέσει τη διαχείρισή του στον εκπρόσωπό της, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, «περιοριζόμαστε σε αυτό: ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, γράφω εγώ στο Twitter σχετικά με την εργασία της καγκελαρίου» . «Σε ο,τιδήποτε είναι σημαντικό στο Twitter, η καγκελάριος έχει πρόσβαση μέσω εμού», πρόσθεσε.

Πριν από συνάντηση που προβλέπεται να έχει σήμερα με την καγκελάριο, ο πρόεδρος και συνιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ κάλεσε την Μέρκελ να αποκτήσει τον δικό της προσωπικό λογαριασμό. «Θέλω να την δω για μια στιγμή: Ο κόσμος τη χρειάζεται στο Twitter», είχε γράψει.

«Θαύμα, συζήτηση στο Twitter με την καγκελάριο. Της αρέσουν τα sms και έχει το πνεύμα ενός επιστήμονα: έχει πάντα περιέργεια», είχε προσθέσει ο Ντόρσεϊ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Ευρώπη.

Λογαριασμό στο Twitter διαθέτουν ήδη ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ