Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί για... να πάνε όλα καλά - iefimerida.gr

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί για... να πάνε όλα καλά

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο (20:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο η φετινή Πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα περσινά αίσχη με τα μεγάλα επεισόδια στο Βόλο στον μεταξύ τους τελικό, έχουν σημάνει... συναγερμό στις Αρχές για το Σαββατιάτικο ματς. Οι δύο ομάδες θα έχουν από περίπου 17.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν και ταξίδι από τη Βόρεια Ελλάδα προς την Αθήνα (αναμένονται περίπου 200 λεωφορεία).

Για τον λόγο αυτό αναμένεται η αστυνομία να διαθέσει περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς για να... πάνε όλα καλά. Ισχυρή αστυνομική δύναμη που θα αποτελείται από σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων των ΜΑΤ, της Άμεσης Δράσης, πλήθος αστυνομικών της Ασφάλειας και βεβαίως θα βρίσκονται εισαγγελείς στο Κέντρο Επιχειρήσεων για την άμεση λήψη αποφάσεων και συλλήψεων εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο.

Τα οριστικά μέτρα ασφαλείας αναμένεται να αποφασιστούν την Παρασκευή, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ θα υπάρχουν σε κάθε σημείου του γηπέδου, ακόμη και στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ αστυνομία τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ