Στα κάγκελα η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την απογραφή - iefimerida.gr

Στα κάγκελα η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την απογραφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη συνάντησή τους μετά την ανάπαυλα για τις διακοπές του Πάσχα είχαν χθες στο εντευκτήριο της Βουλής οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι μετείχαν στην ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής με αντικείμενο τα υποβρύχια.

Δεν είναι υπερβολή η διαπίστωση ότι η κοινοβουλευτική ομάδα βράζει για το "αυτογκόλ" της απογραφής. Το τι ακουγόταν για την επάρκεια των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά δεν λέγεται, ενώ για πρώτη φορά μετά απο καιρό μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής τους ο ίδιος ο αρχηγός.

Σχολίαζαν δε αρνητικά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν προσήλθε στην ψηφοφρία για να ψηφίσει σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι έδωσαν το "παρόν".

Στην πιό κρίσιμη στροφή των πολιτικών εξελίξεων, η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται ότι μπήκε ξανά στο γνώριμο "mood" της εσωστρέφειας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ