H Πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, πανέμορφη στην καμπάνια του οίκου Saint Laurent - iefimerida.gr

H Πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, πανέμορφη στην καμπάνια του οίκου Saint Laurent

AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαγηνευτική γοητεία, δυναμισμός και εύθραυστη ευαισθησία.

Η Σαρλότ Κασιράγκι είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στην Pre Fall καμπάνια του οίκου Saint Laurent για το 2018 (πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Kaia Gerber και την Zoë Kravitz).

Η Σαρλότ Κασιράγκι παρασύρει τον φακό στον δικό της ρυθμό. Η υψηλή αισθητική που διατρέχει τις δημιουργίες του οίκου συναντιέται με την φινέτσα που χαρακτηρίζει την παρουσία της Σαρλότ.

Ο ξένος τύπος έγραψε πριν από περίπου έναν μήνα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και η ίδια διανύει μια από τις φωτεινές περιόδους της ζωής της.

Η «διάθεση» της φωτογράφισης και του video της νέας καμπάνιας του οίκου μπορεί να είναι άκρως φθινοπωρινή και να απέχει από το καλοκαιρινό κλίμα στο οποίο έχουμε μπει, αλλά μας δίνει μια πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στο fashion κόσμο την χειμερινή σεζόν που έρχεται.

Δείτε την Σαρλότ Κασιράγκι στη νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλότ Κασιράγκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ