Παππάς: «Πλεονάζον» πολιτικό πρόσωπο ο Μητσοτάκης -Θα «απολυθεί» στις εκλογές - iefimerida.gr

Παππάς: «Πλεονάζον» πολιτικό πρόσωπο ο Μητσοτάκης -Θα «απολυθεί» στις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. “Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα “απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».

Αυτό αναφέρει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter, για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

«Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν οι γιατροί και να λείπουν νοσηλευτές», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τον δημόσιο τομέα, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό ... Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό».

Ο @kmitsotakis μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. «Πλεονάζον» πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα «απολυθεί» στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ