Τι θα γινόταν αν ο πρίγκιπας Τζορτζ σχολίαζε τη βασιλική οικογένεια; - Ξεκαρδιστικές αναρτήσεις στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι θα γινόταν αν ο πρίγκιπας Τζορτζ σχολίαζε τη βασιλική οικογένεια; - Ξεκαρδιστικές αναρτήσεις στο Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσιάζεται ως πρίγκιπας Τζορτζ και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες οπαδούς στο λογαριασμό του στο Instagram, χάρη στα ξεκαρδιστικά σχόλια που κάνει για την βασιλική οικογένεια.

Ο Γκάρι Τζανέτι, ένας συγγραφέας, έχει μετατρέψει, στο λογαριασμό του στο Instagram, τον 4χρονο πρίγκιπα σε έναν τύραννο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, «θάβοντας» κανονικά την Μέγκαν Μαρκλ, τον νεογέννητο αδερφό του (λέγοντας πως μοιάζει με τον ET τον εξωγήινο) αλλά και την Κέιτ Μίντλετον.

Σε μια ανάρτηση, επιτίθεται στην αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι για την στιλιστική της επιλογή, γράφοντας: «Δε θα μπορούσες να διαλέξεις κάτι πιο απλό; Ακόμη κι εγώ έχω αυτό το φόρεμα».

“Could you have picked something more basic? Even I have that dress.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 19, 2018 at 4:00pm PDT

Ο Τζανέτι φαίνεται πως δεν έχει ενθουσιαστεί με τις στιλιστικές επιλογές της Μέγκαν, καθώς σε μια άλλη ανάρτηση που αναφέρει την είδηση πως θα φορέσει δύο νυφικά, σχολίασε: «Μήπως το Topshop (κατάστημα ενδυμάτων) έχει εκπτώσεις;», ενώ σε μια άλλη μοιράστηκε μια φωτογραφία της Μέγκαν με ένα ασπρόμαυρο σύνολο, αναφέρει: «Στο αυτοκίνητο ντύθηκες;».

“Was Topshop having a sale?”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 17, 2018 at 10:05am PDT

“Did you get dressed in the car?”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 18, 2018 at 10:13am PDT

Ο Τζανέτι, υποκρινόμενος τον αδυσώπητο πρίγκιπα Τζορτζ, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα προσκαλέσουν 2.640 κοινούς θνητούς στο γάμο τους. «2.641, αν μετρήσετε και την νύφη» ήταν το πικρό σχόλιο.

“2,641 if you count the bride.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Mar 2, 2018 at 10:01am PST

Αλλά η Μέγκαν δεν είναι το μόνο πρόσωπο που έχει βρεθεί στο στόχαστρό του. Μια φωτογραφία του νεογέννητου αδερφού του, πρίγκιπα Λούις, αναφέρει στη λεζάντα «Ο ET θέλει να γυρίσει σπίτι». Ενώ σε μία άλλη που δείχνει την φωτογραφία της εγκύου Κέιτ Μίντλετον, δίπλα σε μια εικόνα του θυμωμένου Τζορτζ, έγραψε: «Μην με πλησιάσεις αν δεν χάσεις τα κιλά σου».

“ET phone home.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 24, 2018 at 10:32am PDT

“Don’t come near me again until you’ve lost the weight.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 16, 2018 at 10:15am PDT

“Every year she gives him the same thing...”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 29, 2018 at 1:58pm PDT

Ο λογαριασμός έχει ήδη κερδίσει 312.000 οπαδούς, με πολλούς να επαινούν την αστεία προοπτική του νεαρού πρίγκιπα και την μοναδική περιφρόνησή του για την οικογένειά του και όλους τους υπόλοιπους.

“Her.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 16, 2018 at 5:09pm PDT

Ωστόσο, υπήρχε και η αντίθετη πλευρά, με κάποιους να τον κατηγορούν πως χρησιμοποίησε τον αξιολάτρευτο πρίγκιπα για να εκφράσει το μισογυνισμό του απέναντι στις γυναίκες.

"I just walked out of her vagina wearing shorts.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 6, 2018 at 10:33am PDT

Ο Τζανέτι δήλωσε στην Huffington Post ότι εμπνεύστηκε να γράψει υποκρινόμενος πως είναι ο πρίγκιπας Τζορτζ, όταν είδε πόσο εκφραστικός ήταν ενώ για τους επικριτές του λέει ότι απλά «δεν καταλαβαίνουν τα αστεία μου».

"A stylist?"

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Mar 28, 2018 at 4:07pm PDT

“One down, two to go.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Apr 20, 2018 at 4:33pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ