Aυτό το ρόφημα είναι ο πιο απολαυστικός σύμμαχος σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής - iefimerida.gr

Aυτό το ρόφημα είναι ο πιο απολαυστικός σύμμαχος σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη. Και όπως κάθε άνοιξη, αρχίζουμε σιγά σιγά να τροποποιούμε το πρόγραμμά μας.

Η στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δεν είναι εύκολο πράγμα. Μεγαλώνοντας, οφείλουμε να φροντίζουμε το σώμα μας λίγο παραπάνω.

Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε διάφορα πράγματα μεταξύ των οποίων είναι τα αναψυκτικά. Βγαίνοντας από το σπίτι, συνήθως νιώθουμε την ανάγκη να πιούμε κάτι δροσιστικό. Το ίδιο συμβαίνει το μεσημέρι, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά και εκείνη την ώρα του σούρουπου που θα φύγουμε από το γραφείο. Αυτό το τελευταίο είναι bonus, μια μικρή επιβράβευση που καταφέραμε να επιβιώσουμε μια ακόμη μέρα στη δουλειά. Όλα τα παραπάνω είναι είτε αναψυκτικά, είτε χυμοί (με τόνους ζάχαρης).

Αν είστε από αυτούς που έχουν προσπαθήσει να τα αντικαταστήσουν με νερό, αλλά η λέξη «Βαρετό» στριφογυρίζει στο μυαλό σας σε κάθε γουλιά, μόλις βρήκατε την τέλεια επιλογή που θα μετατρέψει το «Βαρετό» σε φουλ «Απολαυστικό».

O απολαυστικός σύμμαχός σου σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή υγιεινή ζωή γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ