Το πικρό γράμμα της Λούκας στον Καρχιμάκη - iefimerida.gr

Το πικρό γράμμα της Λούκας στον Καρχιμάκη

Λούκα Κατσέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πικρό» γράμμα στο ΠΑΣΟΚ, έστειλε η Λούκα Κατσέλη, μία ημέρα πριν από την ίδρυση της Κοινωνικής Συμφωνία, γνωστοποιώντας την παραίτησή της από μέλος του κόμματος.

Η κυρία Κατσέλη με επιστολή της προς τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη- κι όχι προς τον Γιώργο Παπανδρέου- του ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το ΠΑΣΟΚ κατέληξε να μην πρεσβεύει πλέον τις βασικές αρχές του σοσιαλισμού στο πλαίσιο των οποίων κινήθηκε επί δεκαετίες καταπατώντας στην συνείδηση του ελληνικού λαού τις θέσεις ενός κόμματος εξουσίας».

Η πρώην υπουργός στην επιστολή της κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στο δεύτερο Μνημόνιο το οποίο άλλωστε καταψήφισε με συνέπεια να βρεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας: «Η υπογραφή του δεύτερου Μνημονίου σφράγισε μία οριστική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα που ασπάστηκε αβίαστα νεοφιλελεύθερες συνταγές».

Ως εκ τούτου καταλήγει επισημαίνοντας: «Δεν θα μπορούσα να είμαι συνοδοιπόρος σε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θυμίζει σε τίποτα το ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα των ελπίδων και των προσδοκιών της δημοκρατικής παράταξης».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ