MasterChef-Αργύρης: «Δεν το περίμενα αυτό από τον Τζώρτζη, μου έκανε εντύπωση» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef-Αργύρης: «Δεν το περίμενα αυτό από τον Τζώρτζη, μου έκανε εντύπωση» [βίντεο]

Αργύρης Αγλαμίσης (Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αργύρης Αγλαμίσης αποχώρησε στον ημιτελικό του MasterChef και μίλησε για την εμπειρία του στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Ο 25χρονος μάγειρας αναφέρθηκε στον Τζώρτζη και την Γωγώ, που είναι ίσως οι πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες του διαγωνισμού μαγειρικής.

Για τον Τζώρτζη: «Δεν ξέρω αν ο Τζώρτζης είναι έτσι και στην έξω ζωή, αλλά τουλάχιστον μέσα στο σπίτι δεν ήταν έτσι. Είναι από τα άτομα που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις παρέα, είναι ευχάριστος άνθρωπος, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τώρα, τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, αυτό το είδαμε… Φυσικά και μου έκανε εντύπωση, δεν το περίμενα. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για μένα από τον Τζώρτζη. Αντίθετα, πιστεύω με εκτιμάει κι εγώ τον εκτιμάω σαν άνθρωπο. Ίσως ήταν λόγια του αέρα, λόγια της στιγμής. Μεταξύ μας ήταν όλα μια χαρά».

Για την Γωγώ: «Η Γωγώ δεν έβγαλε κάποιο αρνητικό χαρακτήρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι διαφορετική στην έξω ζωή και τελείως διαφορετική όσο ήταν στο MasterChef. Δεν ξέρω τι κάνει μαγειρικά, αλλά η κοτσίδα που βλέπουμε και το κραγιόν, αυτό έξω δεν υπάρχει. Ήθελε να πάρει έναν ρόλο, τον πήρε, τον κράτησε και τον πούλησε».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ