Δύο αθηναϊκά εστιατόρια κέρδισαν το πρώτο τους αστέρι Michelin αποδεικνύοντας πως ακόμα και εν μέσω κρίσης η ελληνική γαστρονομία σημειώνει μεγάλη πρόοδο.
Πρόκειται για το εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα με σεφ τον Νίκο Καραθάνο που στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Astir Palace και το Funky Gourmet στον Κεραμεικό που δημιούργησαν δύο νέοι και ταλαντούχοι σεφ (η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος) και το οποίο από το 2007 προωθεί την λογική του private cheffing, ενώ από το 2009 έχει πλέον και εστιατόριο.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο