Ο Γ.Παναγιωτακόπουλος ζητά από την κυβέρνηση "Εδώ και το ώρα αλλαγή" - iefimerida.gr

Ο Γ.Παναγιωτακόπουλος ζητά από την κυβέρνηση "Εδώ και το ώρα αλλαγή"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία ιδιαιτέρως σκληρή για την κυβέρνηση ανακοίνωση, η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, την παρομοιάζει με "μη κυβερνητική εισπρακτική οργάνωση", που χωρίς κανένα σχέδιο για το αύριο, μειώνει τους μισθούς και ξεπουλά τη δημόσια περιουσία. Κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι "μετεωρίζεται ανάμεσα στην προσδοκία της να κάνει κάτι και στην ανικανότητά της να υλοποιήσει κάτι", καλεί τον πρωθυπουργό και το 'ανεπαρκές' όπως το χαρακτηρίζει οικονομικό του επιτελείο να κατανοήσει ότι όταν το Δημόσιο εκχωρεί την περιουσία του και αποχωρεί από στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις (όπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, ο ΟΠΑΠ, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων κτλ) δεν μπορεί να ελπίζει σε σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα ώστε να κινηθεί η ελληνική Οικονομία. "Εδώ και τώρα σταματήσει το ανώφελο ξεπούλημα", λέει, περιγράφοντας την χώρα ως ήδη μικρότερη σε ισχύ και πτωχότερη σε εισοδήματα.

Καταλογίζοντας δε, αποτυχία στην 'πολιτική του μνημονίου' και ανικανότητα στα κυβερνητικά στελέχη να την εφαρμόσουν και να τη διαχειριστούν, ζητά επειγόντως ανασχηματισμό. "Απαιτείται ένα νέο ξεκίνημα με ικανά πρόσωπα που θα δουλεύουν πολύ και θα μιλάνε λίγο", σημειώνει, τονίζοντας την ανάγκη συνετού, φρόνιμου και σοβαρού προσώπου της κυβέρνησης με πάνω από όλα ...συλλογικό πνεύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ