Φανς της Ριάνα απειλούν να σκοτώνουν τη νυν του πρώην της - iefimerida.gr

Φανς της Ριάνα απειλούν να σκοτώνουν τη νυν του πρώην της

Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βήμα δεν κάνει χωρίς το σωματοφύλακά της το μοντέλο και σύντροφος του τραγουδιστή Κρις Μπράουν, Κάρουες Τραν, καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή της μέσω twitter, από θαυμαστές της Ριάνα.

Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Ριάνα ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία ενός πακέτου με ρυζογκοφρέτες, στο οποίο είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια. Πολλοί είπαν ότι η κίνησή της αυτή ήταν έμμεση επίθεση προς τη Βιετναμέζα αγαπημένη του πρώην της, καθώς το Βιετνάμ είναι γνωστό για τη παραγωγή του σε ρύζι.

H Ριάνα ποτέ δεν παραδέχτηκε πως κορόιδεψε την Κάρουες με εκείνη τη φωτογραφία, αυτό όμως δεν σταμάτησε τους θαυμαστές της τραγουδίστριας από το να στείλουν απαξιωτικά μηνύματα και απειλές στο μοντέλο.

Ο Μπράουν από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει πλέον κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τη Ριάνα και υποστηρίζει το νέο του κορίτσι 100%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ