Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το ποιες τροφές είναι πιο υγιεινές και κατάλληλες για να τις προσθέσουμε στο διαιτολόγιό μας.
Γνωρίζουμε, λίγο-πολύ, ότι από τις πιο θρεπτικές τροφές είναι τα ψάρια, καθώς μας παρέχουν πολλά απαραίτητα συστατικά που χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς.
Μια νέα έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Lipidology, βρήκε ότι οι άνθρωποι που κάνουν μια δίαιτα πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, αντιμετωπίζουν λιγότερο κίνδυνο να παρουσιάσουν καρδιαγγειακή νόσο.
Αυτό έχει ως συνέπεια να μπορούν να ζήσουν και περισσότερο.
Η έρευνα βρήκε, συγκεκριμένα, ότι ο κίνδυνος θανάτου μειώθηκε από το 1/3 των ανθρώπων που είχαν υψηλότερα επίπεδα Ωμέγα-3 σε σχέση με αυτούς με χαμηλότερα επίπεδα.
Δείτε τη αναφέρει η έρευνα και ποια είναι τα οφέλη του σολομού στο bovary.gr