«Θαρραλέα, λεβέντικα σαν τον Κουλούρη» κατεβαίνει στην πολιτική ο Κανάκης [βίντεο] - iefimerida.gr

«Θαρραλέα, λεβέντικα σαν τον Κουλούρη» κατεβαίνει στην πολιτική ο Κανάκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το προεκλογικό του σποτ παρουσίασε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να μπει στη Βουλή, όπως αποκάλυψε με ιδιαίτερο στόμφο ο Γιώργος Αυτιάς μέσα από την εκπομπή του.

Κατά την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, και συγκεκριμένα της Espresso, ο Γιώργος Αυτιάς μπέρδεψε τον Αντώνη Κανάκη με κάποιον άλλο διάσημο της εγχώριας showbiz και ανακοίνωσε στο κοινό ότι ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής ετοιμάζεται να μπει στη Βουλή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κανάκης σχολίασε το γεγονός με το γνωστό χιουμοριστικό του ύφος λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα να πέσουν κάποιες μάσκες. Εγώ είμαι σαν τον Κουλούρη σε αυτά. Θαρραλέα,λεβέντικα!» και συνέχισε εξηγώντας: «Κάποια σχέδια που είχα για το μέλλον μου, για τη ζωή μου, βγήκαν στη φόρα δυστυχώς, τα έβγαλε η Espresso στο πρωτοσέλιδό της, και τώρα είμαι υποχρεωμένος να δώσω στη δημοσιότητα τα σχέδια μου αυτά μια ώρα νωρίτερα. Κάτι πρέπει να κάνουμε για το κοινό καλό, όχι απλά να καθόμαστε εδώ και να το σχολιάζουμε».

Μάλιστα, αφού «παραδέχτηκε» ότι θα πολιτευτεί, πρόβαλλε σε αποκλειστικότητα από το Ράδιο Αρβύλα και το προεκλογικό του σποτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ