Euroleague: Αποκλεισμός και για τον ΠΑΟ, έχασε (89-82) από την Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Euroleague: Αποκλεισμός και για τον ΠΑΟ, έχασε (89-82) από την Ρεάλ Μαδρίτης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός του Final 4 της Euroleague.

Ο ΠΑΟ ηττήθηκε απόψε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 89-82 και έτσι η ισπανική ομάδα θα είναι στο Βελιγράδι με 3-1 νίκες. Οι «πράσινοι» έκαναν επική ανατροπή στο τέλος, η διαιτησία... έδωσε σφυρίγματα στην Ρεάλ και τελικά οι Μαδριλένοι πέρασαν.

Oι «πράσινοι» γύρισαν από το -22 της γ' περιόδου, έφτασαν μέχρι το -3 (85-82) στο ενάμιση λεπτό για το τέλος. Το τρίποντο που έβαλε ο Λούκα Ντόντσιτς στο 1'09'' για το φινάλε (με ταμπλό, με το ένα χέρι στο τέλος των 24'') όμως έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του έδειξαν τεράστιο χαρακτήρα, με τον Ισπανό τεχνικό να φέρνει τα πάνω κάτω χάρη στην άμυνα ζώνης που εφάρμοσε στην τελευταία περίοδο, με τον Κρις Σίνγκλετον και τον Νικ Καλάθη σε πρωταγωνιστικό ρόλο (εκτελεστικά). Μέσα σε όλα όμως, οι «πράσινοι» είδαν δύο φορές τους διαιτητές να μην τιμωρούν τον Λούκα Ντόντσιτς (αρχικά) και τον Φελίπε Ρέγιες (στη συνέχεια) για χτυπήματα εκτός φάσης στον Θανάση Αντετοκούνμπο, πάνω στο σημείο που το παιχνίδι είχε πάει στις δύο κατοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 51-35, 78-60, 89-82

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 21 (5), Ρίβερς, Τζέιμς 18 (1), Πέιν 4, Παππάς 6 (1), Ντένμον, Γκιστ 2, Βουγιούκας 1, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι 10 (2), Καλάθης 18 (2), Αντετοκούνμπο 2

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Κάρολ 1, Ράντολφ 4, Φερνάντεθ 5 (1), Ντόντσιτς 17 (4), Ρέγιες 12, Αγιόν 12, Κάρολ 10 (1), Ταβάρες 2, Γιουλ 11 (3), Τόμπκινς 9 (1), Τέιλορ 6

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ