ΑΕΚ: Στηρίζει και κρατά τον Χιμένεθ -Διάψευση για διαδόχους - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Στηρίζει και κρατά τον Χιμένεθ -Διάψευση για διαδόχους

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΜΜΕ στη Σερβία ανέφεραν σήμερα ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για διάδοχο του Μανόλο Χιμένεθ στην θέση του προπονητή.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υποψήφιοι είναι ο Βλάντα Μιλόγεβιτς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, και μάλιστα με προσωπικές επαφές του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως προχώρησε στην παρακάτω διάψευση «Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε όλα όσα γράφονται έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα».

Μάλιστα, από την ΠΑΕ ΑΕΚ το… προχωρούν και παρακάτω τονίζοντας ότι η ΑΕΚ στηρίζει τον Μανόλο Χιμένεθ και με αυτόν συνεχίζει, αναφέροντας «Η ΑΕΚ έχει προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ». Κάτι που δείχνει ότι η ΑΕΚ θα κρατήσει τον… πρωταθληματικό προπονητή, με τον οποίο στις 12 Μαϊου διεκδικούν και το νταμπλ μετά από 40 χρόνια.

Ετσι, η ΑΕΚ φαίνεται ότι προχωρά με... λογική και συνεχίζει με τον πετυχημένο Χιμένεθ που της έχει φέρει ήδη το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανόλο Χιμένεθ αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ