ΑΕΚ: Μνηστήρες για Αραούχο, δυσκολεύει η παραμονή του - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Μνηστήρες για Αραούχο, δυσκολεύει η παραμονή του

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δεύτερος δανεισμός του από την Λας Πάλμας στην ΑΕΚ ήταν πιο... εύστοχος και αποτελεσματικός, μιας και η Ενωση στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Ωστόσο, ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει παίκτης που ανήκει στην ισπανική ομάδα και οι 39 εμφανίσεις του με 13 γκολ φέτος έχουν προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Η Λας Πάλμας υποβιβάζεται στην Β’ Ισπανίας, ο Αραούχο δύσκολα να δεχθεί να αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία και μέχρι στιγμής οι προτάσεις είναι αρκετές. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου για το μέλλον της ομάδας στη Σεγούντα από την επόμενη σεζόν, αναφέρθηκε σ’ όλους τους δανεικούς. Και μπορεί να έβαλε στο… τραπέζι το θέμα επιστροφής τους στην ομάδα, αλλά κυρίως άνοιξε παράθυρο για την πώληση τους. «Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο (Λιβάγια), όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Αν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε μπορεί και να τους πουλήσουμε» τόνισε ο πρόεδρος ο Ραμίρες.

Την ίδια ώρα ο Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ τόνισε ότι σύλλογοι από Κίνα, Ελλάδα (ΑΕΚ), Ντουμπάι, Πορτογαλία, Αργεντινή, Ρωσία, Μεξικό αλλά και Βέλγιο (Μπριζ) ενδιαφέρονται για τον σέντερ φορ της ΑΕΚ.

Η Ενωση πάντως εκτός του ποσού του 1,8 εκατ.ευρώ που θα πληρώσει στην Λας Πάλμας για την αγορά του Λιβάγια, αναμένεται να κάνει κρούση για αγορά ή και νέο δανεισμό του Αραούχο και τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σερχιο αραουχο Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ