Ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε το Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις! - iefimerida.gr

Ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε το Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς/Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ντόμινικ Τιμ, Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, από τα ημιτελικά του Barcelona Open και σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του!

Μετά από φανταστική εμφάνιση, ο 19χρονος Έλληνας νίκησε τον περσινό φιναλίστ 6-3, 6-2 σε 80 λεπτά και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τετράδα ATP διοργάνωσης.

Είναι, όμως, η μεγαλύτερη επιτυχία του, καθώς μιλάμε για τουρνουά της σειράς ATP 500! Πέρυσι τον Οκτώβριο, θυμίζουμε, είχε φτάσει ως τους «4» της Αμβέρσας (ATP), πετυχαίνοντας την πρώτη Top 10 νίκη του σε βάρος του Νταβίντ Γκοφέν (Νο.10).

Με την πορεία του στην ισπανική πόλη, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εξασφάλισε την πρώτη είσοδό του στο Top 50 και περιμένει τώρα τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα για να δει αν μπορεί να ανεβεί ακόμα ψηλότερα!

Έτσι και αλλιώς, πάντως, έστειλε μηνύματα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αφού έχει αφήσει έξω «σπεσιαλίστες» του χώματος, όπως οι Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας και, φυσικά, ο σημερινός του αντίπαλος.

Μέχρι τη Βαρκελώνη είχε δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τον Τιμ, αλλά με τέτοια απόδοση δεν ήταν δυνατόν να χάσει ούτε από τον 24χρονο Αυστριακό...

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις τσιτσιπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ