Αρχισαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε ρέματα της Δυτικής Αττικής - iefimerida.gr

Αρχισαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε ρέματα της Δυτικής Αττικής

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 24 επίγειες εφαρμογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις αρχές Απριλίου ξεκίνησε τους ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών η διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στους πέντε δήμους της αρμοδιότητάς της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 24 επίγειες εφαρμογές στα φυσικά οικοσυστήματα, σε συνδυασμό με τον καθαρισμό πρανών και καλάμων, σε περιοχές όπου είναι απαραίτητο.

Κατά την πρώτη εφαρμογή του προγράμματος, ψεκάστηκαν αρχικά τα εξής ρέματα: Αγ. Γεωργίου, Μαύρης Ώρας, Γουρούνας (Ασπροπύργου), Σαρανταπόταμου, Σούρες, Καλυμπάκι, Χαλυβουργικής και στη βάση του Λιμενικού Σώματος(Ελευσίνας), Κανάλια Ψάθας - Βιλίων και στο Έλος της Ψάθας (Μάνδρας), Γιώργη, Μαυρατζά, Καμάρας, Έξω Βρύσης, καθώς και στον προστατευόμενο υγροβιότοπο Βουρκάρι (Μεγαρέων), Εσχατιάς και στον αποταμιευτήρα Ανάσχεσης (Φυλής).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψεκασμοί κουνούπια δυτική Αττική ΠΕΔΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ