Η Ντέμι Μουρ θέλει πίσω τον Άστον Κούτσερ - iefimerida.gr

Η Ντέμι Μουρ θέλει πίσω τον Άστον Κούτσερ

Ντέμι Μουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιτίας του μπήκε σε περιπέτειες με την υγεία της, έφτασε μέχρι την κλινική απεξάρτησης, ωστόσο αυτά φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για τη Ντέμι Μουρ που δεν καταθέτει τα όπλα και θέλει επανασύνδεση με τον Άστον Κούτσερ.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 49χρονη ηθοποιός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τέως σύζυγό της, και παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε το «στραβοπάτημα» του Κούτσερ – τώρα φαίνεται πως τον θέλει πίσω.

«Η διάθεσή της Ντέμι εξαρτάται ακόμα πλήρως από τον Άστον και από το κατά πόσο αυτός απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά της. Αν δεν της απαντήσει στο κάθε μήνυμα της για μία-δυο ώρες ή δείξει απόμακρος σε κάποιο από τα μηνύματα του, εκείνη μπορεί να χάσει τον έλεγχο. Αν και δεν το παραδέχεται, είναι κολλημένη στον Άστον και ξεκάθαρα τον θέλει πίσω», δήλωσε πηγή του περιβάλλοντός της.

Ακόμα, η ηθοποιός φέρεται να βρίσκεται σε πλήρη άρνηση σε ό,τι αφορά τη φημολογούμενη νέα σχέση του 34χρονου Κούτσερ, ενώ η επίσκεψή του στην κλινική αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της φαίνεται ότι αντί να τη βοηθήσει, της έκανε κακό: «Τα πήγαινε μια χαρά μέχρι τη μέρα της επίσκεψής του» αναφέρει πηγή του αμερικανικού Grazia.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ