Η σχέση μας με το φαγητό έχει πολλές αποχρώσεις και επηρεάζεται από ένα σύνολο παραγόντων. Η διατροφή είναι ένα δαιδαλώδες σύστημα που εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός από εμάς.
Μια διατροφολόγος από την Αυστραλία αποκαλύπτει πώς κατάφερε να εξουδετερώσει το τέρας της λαιμαργίας, με το οποίο ερχόταν αντιμέτωπη από 14 ετών. Η απόλυτα υγιής σχέση της με το φαγητό είναι μια κατάκτηση που ήρθε μετά από μια εσωτερική πάλη. Η Jessica Sepel συνήθιζε να τρώει από παρόρμηση και την ίδια στιγμή έθετε αυστηρούς περιορισμούς στον εαυτό της: έκανε γυμναστική δύο φορές την ημέρα (για δύο ώρες), έτρωγε κατά κύριο λόγο προϊόντα διαίτης, ζυγιζόταν καθημερινά, παρέκαμπτε γεύματα, ασκούσε αυστηρή κριτική στο σώμα της. Μετά από χρόνια η ίδια κατάφερε να ισορροπήσει τη σχέση της με το φαγητό και μοιράζεται τα μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν κι εσένα.
O τρόπος να απαλλαγείς από τη λαιμαργία, στο bovary.gr